<div style='color: #000;'>Voedselbank Delft deelt</div><div style='color: #d9782d;'>wekelijks 400 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div></a> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>100 vrijwilligers zorgen</div><div style='color: #d9782d;'>voor 400 pakketten</div>

Voedselbank Delft heeft acht uitdeelpunten.

Clienten kunnen zoveel mogelijk terecht bij het uitdeelpunt dat het dichtst bij hen in de buurt is. Op donderdagmiddag worden pakketten uitgedeeld. Elk uitdeelpunt heeft zijn eigen openingstijd.

Bij de uitdeelpunten in Delft zijn elke week financieel adviseurs van de Voedselbank aanwezig zodat cliënten tijdens de openingstijden advies kunnen inwinnen en op verzoek hun financiële gegevens overleggen.
Bij de uitdeelpunten in Pijnacker en Nootdorp is de financieel adviseur om de week aanwezig voor dit doel.  

Bij verhindering
Als een client niet zelf het pakket kan ophalen kan hij/zij iemand anders sturen, maar dan wel graag met een door de client ondertekend briefje.

Als het voedselpakket niet afgehaald wordt, om wat voor reden dan ook, dan moet de client zich telefonisch afmelden (06-30322255)

Als men twee keer het pakket niet heeft afgehaald, zonder ons dit vooraf te melden, nemen wij aan dat een voedselpakket niet meer nodig is en wordt de client van de clientenlijst gehaald.

Herinschrijving is alleen mogelijk door voldoende financiële bewijsstukken te overleggen.

Bij hoge uitzondering wordt een pakket thuis bezorgd, in overleg met de coördinator van de Voedselbank.

laden...