<div style='color: #000;'>Voedselbank Delft deelt</div><div style='color: #d9782d;'>wekelijks 400 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div></a> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>100 vrijwilligers zorgen</div><div style='color: #d9782d;'>voor 400 pakketten</div>

Het Team Bijzondere Acties is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van incidentele acties voor clienten en hun kinderen.

Alle aanvragen die niet direct met voedsel te maken hebben komen bij ons het team Bijzondere Activiteiten, terecht.

Dit team draagt zorg voor het opzetten en uitvoeren van zeer uiteenlopende activiteiten voor cliënten en hun kinderen. Zoals het Sinterklaasfeest voor alle kinderen in de leeftijd 0 tm 11 jaar en de Zomervakantietas, een tas gevuld met speciale zomercadeautjes omdat de meeste kinderen niet op vakantie zullen gaan. Rond Moederdag verzorgen  wij een presentje voor de moeders: zij zijn meestal de spil waarom het gezin draait.  

Wij voorzien de Vakantiebank van informatie en verzorgen babypakketten voor a.s. moeders. Samen met de coördinator voor de inzamelingen van voedselproducten bedenken wij nieuwe initiatieven om scholen in zowel het basis- als het voortgezet onderwijs te prikkelen voor voedselinzamelingsacties.

De vele verzoeken en initiatieven die ons het hele jaar door bereiken vanuit particulieren en het bedrijfsleven worden beoordeeld en waar mogelijk gaan wij samen over tot uitvoering hiervan.

Indien gewenst bezoeken wij (evenals vele andere vrijwilligers) bedrijven om daar een presentatie te houden.

Wilt u een actie organiseren voor de Voedselbank? Neem dan via e-mail contact met ons op.

 

 

Terug naar Organisatieonderdelen​