<div style='color: #000;'>Voedselbank Delft deelt</div><div style='color: #d9782d;'>wekelijks 400 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div></a> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>100 vrijwilligers zorgen</div><div style='color: #d9782d;'>voor 400 pakketten</div>

De Voedselvoorziening zorgt ervoor dat onze clienten elke week een pakket mee naar huis kunnen nemen. Dit team bestaat uit een bedrijfsleider tevens acquisiteur, de chauffeurs, de coördinatoren van de diverse uitdeelpunten en een grote groep uitvoerders. De acquisiteur onderhoudt de contacten met (vaak lokale) incidentele toeleveranciers van voedselproducten en met de coördinatoren van de diverse uitdeelpunten. Hij/zij is verantwoordelijk voor het samenstellen van de voedselpakketten. De coordinatoren van de uitdeelpunten begeleiden de vrijwilligers op de uitdeelpunten in hun werkzaamheden.

De chauffeurs en bijrijders halen de producten bij het regionale inzamelpunt in Den Haag en de andere toeleveranciers op en brengt ze naar het Distributiecentrum en daarna naar de uitdeelpunten. Voor dit transport zijn een drietal transportbussen ter beschikking.

De vrijwilligers op het Distributiecentrum sorteren en verpakken de producten, richten de uitdeelpunten in, ontvangen de clienten, delen de pakketten uit en ruimen de ter beschikking gestelde ruimten na afloop weer op.

Terug naar Organisatieonderdelen