<div style='color: #000;'>Voedselbank Delft deelt</div><div style='color: #d9782d;'>wekelijks 400 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div></a> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>100 vrijwilligers zorgen</div><div style='color: #d9782d;'>voor 400 pakketten</div>

Geen maatschappelijke stages bij de Voedselbank
Bij de start van het schooljaar moeten veel middelbare scholieren op zoek naar een adres voor hun maatschappelijke stage. Bij de Voedselbank is onmogelijk om maatschappelijke stagiaires goed op te vangen. Dit heeft te maken met onze beperkte begeleidingscapaciteit, maar ook met het beperkte aantal uren per week dat leerlingen bij ons terecht kunnen; Dat kan alleen op de donderdagochtenden als we voorbereidingen treffen voor de uitdeelmiddag. In verband met de privacy van onze cliënten kunnen scholieren op de ’s middags niet bij ons terecht.

Wel beroepsstages
Het bestuur van de voedselbank heeft daarom besloten dat we uitsluitend stagiaires van relevante beroepsopleidingen (MBO en HBO en WO) aannemen, die in schooltijden beschikbaar zijn. In overleg met de school en de stagiaire zullen we op individuele basis de stage-inhoud en de begeleiding vastleggen.

Stage documenten
Elke stagiaire tekent vooraf een verklaring, waarin de hij/zij belooft dat hij/zij vertrouwelijk met alle informatie om zal gaan en te allen tijde de privacy van cliënten zal respecteren.Stage aanvraag
Aad van de Harg is de stage coördinator van Voedselbank Delft. Je kunt je belangstelling voor een stage kenbaar maken door het formulier stage-aanvraag in te vullen en op te verzenden te klikken.